Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Platanos Productions,breathless greek version video clip...

Ο ''καημένος'' μαροκινός τερματοφύλακας της ομάδας FAR Rabat Khalid Askri

Την προηγούμενη εβδομάδα απέκρουσε πέναλτι, σηκώθηκε και άρχισε να πανηγυρίζει, αλλά η μπάλα στο μεταξύ είχε πάρει «ανάποδα φάλτσα» και κατέληξε στα δίχτυα…



 
Την τελευταία αγωνιστική χρέωσε την ομάδα του με ένα γελοίο γκολ όταν ο αντίπαλος επιθετικός του έβαλε γκολ με… τάκλιν από τη μεγάλη περιοχή. Έβγαλε την μπλούζα του, πέταξε τα γάντια του και αποχώρησε τρέχοντας προς τα αποδυτήρια, κάνοντας αναγκαστική αλλαγή τον εαυτό του για να σώσει την ομάδα του από τις γκάφες του!!!
 

Subbuteo




Ο Παναθηναϊκός ήταν μια από τις πλέον γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες στο παιχνίδι του subbuteo στην δεκαετία του 80΄.Οι «πράσινοι» ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που «εμφανίστηκε» στην …τσόχα με την εμφάνιση να είναι διακοσμημένη με πράσινες και λευκές ρίγες.Οι «κατασκευαστές» των ομάδων του παιχνιδιού φρόντισαν να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μέσα στην πρώτη εικοσάδα ευρωπαϊκών ομάδων που δημιούργησαν καθώς το όνομα του ήταν ξακουστό σε όλη την Ευρώπη.

Ξανθιά

Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

Βέλγιο




Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθεί η κοινή γνώμη στο Βέλγιο την πολύκροτη δίκη της 26χρονης Ελς Κλότεμανς η οποία κατηγορείται για ένα πρωτότυπο έγκλημα ερωτικής αντιζηλίας: ότι έκανε δολιοφθορά στο αλεξίπτωτο της 34χρονης «φίλης» της Ελς βαν Ντόρεν με την οποία διεκδικούσαν ερωτικά τον εκπαιδευτή τους στον αλεξιπτωτισμό. Επεσαν και οι τρεις από το ίδιο αεροπλάνο, πιάστηκαν χέρι-χέρι σε κύκλο, αλλά το αλεξίπτωτο της άτυχης Βαν Ντόρεν δεν άνοιξε ποτέ. Η ίδια συνετρίβη στο έδαφος, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.
Το δυστύχημα έγινε το 2006, σε ελεύθερη πτώση από ύψος 4.000 ποδών (περισσότερα από 1.000 μέτρα) των δύο γυναικών και του Μαρσέλ Σόμερς, με τον οποίο και οι δύο φαίνεται πως διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Αύριο 21:45, Παναθηναικός-Κοπεγχάγη για το Champions League

Θησαυρός


Ενας διπλός τάφος γεμάτος χρυσό, λεπτεπίλεπτα αγγεία και τη μοναδική απεικόνιση που έχει βρεθεί ώς σήμερα της μέλισσας ως θεάς ανακαλύφθηκε στην Ελεύθερνα της Κρήτης(30 χιλ. νότια του Ρεθύμνου). Περισσότερα από 3.000 φύλλα χρυσού και την πρώτη απεικόνιση της µέλισσας ως θεάς έκρυβε µοναδικός διπλός τάφος ηλικίας 2.700 ετών στην αρχαία Ελεύθερνα.Ουδείς µπορούσε να φανταστεί τι κρυβόταν κάτω από ένα απλό ανάληµµα στην καρδιά της αρχαίας Ελεύθερνας, στην Κρήτη, λίγα µόλις µέτρα µακριά από τον περίφηµο τάφο των πολεµιστών. Το έµπειρο µάτι των αρχαιολόγων όµως διαπίστωσε πως σε ένα σηµείο του αναλήµµατος οι πέτρες κατέληγαν στο ίδιο όριο. Χρειάστηκε να ξεπεράσουν όλα τα εµπόδια που οι αρχαίοι Κρήτες είχαν βάλει στους τυµβωρύχους – να σκάψουν σε βάθος και να σηκώσουν µια πλάκα βάρους 700 κιλών – για να βρεθούν σε µια εντυπωσιακή ανακάλυψη: έναν διπλό τάφο γεµάτο χρυσό, λεπτεπίλεπτα αγγεία και τη µοναδική απεικόνιση που έχει βρεθεί ώς σήµερα της